
- Girişimcilik
- İş Modeli
- Yönetim
- 3 min read
İş Modeli Kanvası Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Kanvas temel olarak 9 bloktan oluşuyor. İlk 4 blok modelin müşteri kısmına, diğer 5 blok ise biraz daha organizasyonun kendisine odaklanmaktadır.
Fikir aşamasında olan girişimlerle ürünlerini nasıl geliştirebileceklerini konuşuyor ve iş modellerini oluşturuyoruz. Ürünü en baştan ele alıp birlikte geliştiriyoruz.
Kısa sürede birçok girişimciyle, profesyonelle ve toplulukla birlikte çalışmaya başladık!
Yeni iş modellerini anlamak ve bu modellere en uygun çözümleri geliştirmek için çalışıyoruz. İşi yapmanın ötesinde, ekibin bir parçası olmayı çok seviyoruz. Biz geleceği hayal eden genç ve dinamik bir ekip olarak girişimcilerle beraber çalışıyoruz.
Girişimcilik ekosistemine özel olarak hazırlanan iş ve ürün geliştirme odaklı eğitimlerle, sıfırdan girişiminizi kurmanıza yardımcı oluyoruz.
Fikirlerini henüz ticarileştirememiş erken aşama girişimlere, başarı hikâyelerini yazma sürecinde dikey mentorluk desteği sağlıyoruz.
Problemin pratik ve inovatif yaklaşımlar ile çözülmesini hedefleyerek, empati ve yaratıcılık gibi tasarımsal yeteneklerinizi geliştirme fırsatı sunuyoruz.
Farklı temalarda sıfırdan bir iş fikrinin nasıl hayata geçirileceğini öğretiyor, fikir aşamasından yatırımcı sunumuna kadar yol haritanıza yardımcı oluyoruz.
Düzenlediğimiz zirve etkinlikleriyle, başarılı bir girişim olma yolunda yeni iş bağlantıları kurmanıza ve ağınızı büyütmenize yardımcı oluyoruz.
Girişimcilerle yatırımcıları bir araya getirdiğimiz yatırımcı buluşmalarında, girişimlerin ihtiyaç duydukları fonları almaları için ortam sağlıyoruz.
Var olan bir ürün, ancak geliştirmelere mi ihtiyacı var? Ürünün geliştirilmesi gereken özelliklerine birlikte karar verip pazara sunmaya hazır hale getiriyoruz.
Kanvas temel olarak 9 bloktan oluşuyor. İlk 4 blok modelin müşteri kısmına, diğer 5 blok ise biraz daha organizasyonun kendisine odaklanmaktadır.
Tasarım Odaklı Düşünme, kullanıcıyı anlamaya çalışan, varsayımlara meydan okuyan ve sorunları yeniden tanımlayan yinelemeli bir süreçtir.
Pitch Deck, girişimcilerin finansman ararken yatırımcıların dikkatini çekmek ve yapılan işi kısa ve öz bir şekilde anlatmak için oluşturulmuş bir sunumdur.
Girişiminizi yayınlayın ve ihtiyacınız olan kişilerle bağlantı kurun.